söndag 1 augusti 2010

Pang! Pang!

I Göteborg gällde, äntligen, de gamla reglerna. IFK Göteborg hemmaslog Kalmar FF i en match som innehöll en hel del godis för änglarna. Det som skall frmhållas är att Jonas Olsson och Herr Rehn äntligen placerat Elmar i mitten av banan - kanske som en lösning istället för skadade Sebastian Eriksson?

Vår bollkåte islänning ville ha boll hela tiden och gjorde allt vad han kunde för att inte fastna i det mönster vi sett honom i under sina matcher på vänsterkanten. Ta emot - dribbla - dribbla - tappa boll.

Skönt med tre poäng och lite andrum i tabellen. Vi behöver fortfarande vinna två matcher på rad för att göra det där avstampet från strecket (läs AIK) men nu är ett litet steg taget iallafall.

Framåt blåvitt!

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

AIK var sååå nära att förlora mot Mjällby. Nu finns det förvisso fler lag som underskattat Tobias grahn & Co, men det får man inte göra när man ligger näst sist. Näst sist - det trodde man inte innan säsongen drog igång. Å andra sidan - vem trodde att Helsingborg skulle ligga etta och Örebro trea?

1 kommentar:

  1. Hejsan,

    Jag kontaktar dig på uppdrag av en grupp fotbolls kolumnister angående gäst bloggning på din webbsida

    Vi anställer några av de bästa killarna i branschen för denna typ av skrivande. De skulle verkligen vilja bidra regelbundet till din sida med sitt, fria och unika innehåll.

    Allt vi ber i gengäld är ett par länkar per artikel till relevant fotboll sidor. Detta kan faktiskt lägga till djupet på artikeln.

    Jag kan ge dig mer information när du kontaktar mig, men detta är något som kan gynna din webbsida väldigt mycket.

    Du kommer regelbundet att ha innehåll med stort kvalitet och länkar som tar läsaren direkt till starka webbsidor, så detta kommer också att förbättra din webbsida.

    Om du är intresserad var så god och kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan sätta igång samarbetet

    Tack så mycket

    henna.tirkkonen@omruk.co.uk

    SvaraRadera